Hoofdmenu

Recent Comments

Maaike: Goed bezig!! Kan je een paar flesjes bewaren tot ...
peter: Hoi BEER, Van Harte met dit mooie resultaat ! H...
Edwin: Lekker bezig jongens. Het was zeker leuk om een ke...

Categorieën

Monthly Archives: augustus 2015


komkommer
Komkommertijd? Dat kennen we bij Bierviltjede Natte Klets dus niet. Hooguit een niet al te lange zomervakantie en dan gaan we gewoon weer door! We zijn nog niet koud een week thuis van vakantie en we kijken dus al weer vooruit.

Zo is er goed nieuws te melden over de onderkant van onze glazen. Die worden binnenkort lekker verwend door een origineel ‘Natte Klets’ bierviltje. Helemaal afkomstig uit Limburgië! Voor zover we weten hebben de viltjes een ultra-hoog absorptievermogen. We hopen ze komende vrijdag in ons bezit te gaan krijgen: dat belooft dus wat!

Dit originele idee kwam zomaar van onze utiliteits-techniekmeneer! Alleen jammer dat onze utiliteits-techniekmeneer voor de foto geen Natte Klets tot de beschikking had. Dat zien we natuurlijk wel als een gemiste kans die niet gemist had hoeven worden. Maar: als iets echt goed is geven we dat gewoon toe. Dat dan weer wel. We zijn er oprecht blij mee!

Ook de voltallige raad van commissaris is uitermate content met deze nieuwe accessoire. Het zal de levensduur van de Natte Klets bar ten goede komen, aldus onze kritische maar tevreden commissaris. Je kan op het plaatje klikken voor een grotere afbeelding.

Verder gaan we deze week nog op pad voor nieuwe ingrediënten om (schrik niet!) al weer bockbier te gaan maken. Na het bock-succes van vorig jaar zal het nog een hele opgave worden om dat te herhalen, laat staan te evenaren. Maar: we zijn er klaar voor en komende vrijdagavond gaan we aan de slag! Dan is het bier in oktober klaar om opgedronken te worden.

Helaas nog geen concreet nieuws over het festival, maar we gaan vrijdag in beraad als onze commissaris toezicht komt houden op het brouwproces.