Hoofdmenu

Recent Comments

Maaike: Goed bezig!! Kan je een paar flesjes bewaren tot ...
peter: Hoi BEER, Van Harte met dit mooie resultaat ! H...
Edwin: Lekker bezig jongens. Het was zeker leuk om een ke...

Categorieën

Monthly Archives: september 2015

hopbellen-300x225Vanmiddag, na intensief beraad (waarbij de brouwers en onze voltallige raad van commissaris aanwezig waren), is besloten om volgende week de tweede editie van de Venneper Pale Ale te gaan brouwen. Na het overdonderende succes van de 1e batch, kan een nieuwe partij Venneper Pale Ale niet uitblijven, aldus onze altijd strenge maar rechtvaardige commissaris.

Helaas zijn niet alle besluiten openbaar, en konden derhalve ook niet in de notulen opgenomen worden. Meer kunnen we nu dan ook niet melden, alleen dat we stiekem van de bock 2015 hebben gesnoept: ook dat gaat de goede kant op!

Alleen de agenda’s van de brouwers konden nog roet in het eten gooien, maar ook daarover is inmiddels overeenstemming bereikt! Vrijdag 18 of zaterdag 19 september gaat de 2e lichting van de inmiddels veel besproken Venneper Pale Ale gemaakt worden!

Uiteraard worden de voorraden nu gecontroleerd, en waar nodig komende week aangevuld. Dan staan we komend weekeinde niet voor verassingen! Vanzelfsprekend houden we je op de hoogte of het deze keer weer net zo goed gaat worden als de vorige keer. We zijn bescheiden,  maar we zouden toch wel eens een klein succesnummer(tje) in handen kunnen hebben! We wachten nog even dit resultaat af, maar als het het alleen maar in de buurt komt van de vorige keer zijn we meer dan gelukkig!

 

Bock 1

 

Kein bock… daar hadden we last van! Tot gisteren dan: toen was het zover! De bock voor het seizoen 2015  is door ons in de flessen gedaan. Het is even stil geweest op onze site, maar dat zegt natuurlijk niet zoveel! Wij van De Natte Klets hebben niet zoveel met blogs, feestboek en kwetterende vogeltjes. We brouwen liever bier!

We hebben dan ook letterlijk niet stil gezeten: gisteravond was het grote bock-vulfestijn. Er is een recordopbrengst bockbier afgevuld! Nu maar hopen dat we onze fans weer kunnen verblijden met een heerlijk herfstbiertje. Nog ruim een maand, en dan kan het bockbier-seizoen weer beginnen.

We zijn er klaar voor!