Hoofdmenu

Recent Comments

Maaike: Goed bezig!! Kan je een paar flesjes bewaren tot ...
peter: Hoi BEER, Van Harte met dit mooie resultaat ! H...
Edwin: Lekker bezig jongens. Het was zeker leuk om een ke...

Categorieën

Monthly Archives: november 2016

bigbeer

Meer, meer, meer!

Jawel! Daar zijn we weer! En deze keer terug met meer!

Het is al weer ruim een half jaar geleden sinds er voor het laatst wat onzin uit onze mouwen werd geschud. Een klein inspiratiedipje. Dat overkomt dus blijkbaar ook de grootste creatievelingen… De boog kan ook niet altijd gespannen zijn toch? Vakantie, werk, gezin en ga zo maar door. De brouwers van de Natte Klets hebben een druk leven!

We komen er dan ook eerlijk voor uit: zelfs het brouwen heeft er onder geleden.

Maar…. het bloed kruipt waar het niet gaan kan: meer bier dus! Daarom niet zonder enige (maar toch met gepaste) trots delen wij hierbij mede dat we grof hebben opgeschaald.

Meer dan een verdubbeling van onze productiecapaciteit is na enige diepte-investeringen een feit. Ook onze utiliteits-techniek meneer heeft wederom een “mooie rooie” utiliteit ter beschikking gesteld. Waarvoor uiteraard onze dank! Zonder deze utiliteit geen opschaling. We kunnen al niet meer zonder.

Het is dus weer zover: komende vrijdag gaan we brouwen! Dat wordt gegarandeerd de grootste hoeveelheid Natte Klets ooit. We barsten weer van de inspiratie, en over het recept is vanmiddag reeds overeenstemming bereikt! We denken met een unieke hopcombinatie wat lekkers te gaan maken.  Helaas liet onze voltallige raad van commissaris het vanmiddag afweten; ook hij is een druk bezet man (lees: was moe). We hebben op eigen initiatief de knoop maar doorgehakt. Na kort beraad was het recept een feit. Over enkele weken is er dus weer heerlijke Klets volop beschikbaar!