Hoofdmenu
Recent Comments
Maaike: Goed bezig!! Kan je een paar flesjes bewaren tot ...
peter: Hoi BEER, Van Harte met dit mooie resultaat ! H...
Edwin: Lekker bezig jongens. Het was zeker leuk om een ke...
Categorie├źn

Gisteravond was het even doorgaan, maar er zijn weer de nodige liters HPA gemaakt. We hebben het recept een beetje gewijzigd, maar er is net zoals de vorige keer 4x hop toegevoegd. Het kan niet anders dan dat dit weer een hoppig succes gaat worden! De wort smaakte in ieder geval prima, helaas raak je onderweg naar de fles altijd nog wat intensiteit kwijt. Het is dus geen koud kunstje om in te schatten hoe de wort moet zijn voordat er vergist gaat worden!

Nu geduld, en we zijn benieuwd wat het gaat worden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*