Hoofdmenu
Recent Comments
Maaike: Goed bezig!! Kan je een paar flesjes bewaren tot ...
peter: Hoi BEER, Van Harte met dit mooie resultaat ! H...
Edwin: Lekker bezig jongens. Het was zeker leuk om een ke...
Categorieën

punk-ipa-1024x682Het kan zomaar verkeren. We hebben het niet meer koud! We hebben verwarming! Vanmiddag hebben we onze laatste creatie, een blonde Holland Pale Ale, overgeheveld naar het lagervat. Nog een paar weken geduld, en dan kan het bottelen beginnen!

Ook hebben we geproefd wat we vorige week gebotteld hebben. Dat gaat de goede kant op, er is al voldoende CO2 voor een stevige schuimkraag. Verder lekker “citrus fris” en hoppig. Dat smaakt al richting de lente!

Op de valreep nog een vrijdagmiddag-bericht van een collega van één van onze brouwmeesters. Die zat zomaar te genieten van onze “natte klets blauwe dop”. Hij wil er wel een krat van bestellen, maar zoals dat wel vaker gaat: het is al weer bijna op…… De productiecapaciteit moet worden opgeschroefd! We beschouwen dit recept als geslaagd. Voor de perfecte “remake” hebben we hop uit Frankrijk nodig.De “blauwe dop” is een geslaagd experiment en voor herhaling vatbaar! Zodra die er is komt er een post op de site.

En dan ‘last but not least’: een enthousiaste fan heeft Het Haarlemmermeers Brouwverbond een flesje ‘Punk IPA’ van Brew Dog geschonken. Waarvoor onze dank! Dat flesje had geen lang leven: het was lekker! Wel een beetje weinig, maar we zijn absoluut enthousiast! Het brengt ons zeker op nieuwe brouw-ideeën!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*