Hoofdmenu
Recent Comments
Maaike: Goed bezig!! Kan je een paar flesjes bewaren tot ...
peter: Hoi BEER, Van Harte met dit mooie resultaat ! H...
Edwin: Lekker bezig jongens. Het was zeker leuk om een ke...
Categorieën

Afgelopen vrijdag is besloten om het gember bier af te vullen. Het bier heeft haar eerste gisting goed doorstaan en de smaak van het premature gerstenat is prima ! De 150gr. gemberknol heeft haar werk gedaan.  Uiteraard met de gisting op de fles het bier haar ware karakter meegeven, maar daar is vertrouwen in.

Het spul is gebotteld met de “rode dop”. De “rode dop” is voor de kenners HET bier van 2014 waar menig BBQ mee is nat gekletst. Zal niet makkelijk worden de “Ur rote dopf” te overtreffen…….maar we gaan het proberen. Ook de “Fassroller” zit gevuld, dus laat hem maar komen die mooie zomer !

Wordt vervolgd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*