Hoofdmenu
Recent Comments
Maaike: Goed bezig!! Kan je een paar flesjes bewaren tot ...
peter: Hoi BEER, Van Harte met dit mooie resultaat ! H...
Edwin: Lekker bezig jongens. Het was zeker leuk om een ke...
Categorieën

Goedenavond trouwe aanhangers van de Natte Klets.

WE DID IT !!! Wij staan met onze Zwarte BE+ER op de shortlist van 7 finalisten bij de verkiezing van “Het Beste bier van Noord-Holland”. Deze shortlist is door een deskundige jury samengesteld na een proeverij in Proeflokaal Arendsnest.
In totaal hebben 36 in Noord-Holland gevestigde brouwerijen een bier voor deze wedstrijd ingezonden. De wedstrijd is uitgeschreven door RTV-NH. Zondag 7 juni zullen de 3 winnaars ergens tussen 15 en 17 uur bekend worden gemaakt tijdens het Noord-Hollands bierfestival in de Grote Kerk in Alkmaar.

Uitzending van de bekendmaking terugzien? Dat kan op uitzending gemist van RTV-NH:
http://www.rtvnh.nl/gemist/tv/425 (zoek naar de uitzending van 11:00 uur)

Naast een jury beoordeling wordt er ook nog een publieksprijs uitgereikt. Als de Zwarte BE+ER jullie ook bevalt dan doen wij hierbij graag een oproep om alsnog via de volgende link een stem uit te brengen:

Wij zouden blij zijn met jullie stemmen.

Alvast bedankt

One Response to Zwarte BE+ER genomineerd voor Beste Bier van Noord-Holland

  • peter
    peter says:

    Hoi BEER,

    Van Harte met dit mooie resultaat ! Heb de uitzending ff bekeken. Je hebt natuurlijk gewoon mazzel gehad dat wij van de Natte Klets hiervan niets hebben geweten……anders was je kansloos geweest. Geniet maar ff van de wisselbeker……..volgend jaar gaat ie naar het Haarlemmermeers Brouwverbond.

    Gr. peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*