Hoofdmenu
Recent Comments
Maaike: Goed bezig!! Kan je een paar flesjes bewaren tot ...
peter: Hoi BEER, Van Harte met dit mooie resultaat ! H...
Edwin: Lekker bezig jongens. Het was zeker leuk om een ke...
Categorieën

Ultra geheim!Sommige zaken zijn nu eenmaal lastig verborgen te houden. Zo kunnen we ook niet langer verborgen houden dat de eerste stappen gezet zijn voor het eerste (en enige echte!) Natte Klets bierfestival 2015. Als thema denken we aan ‘Kip met klets’. Of het definitief doorgaat: dat hangt nog van een aantal nu niet nader te noemen zaken af.

Eerst gaan de brouwmeesters nog op een welverdiende vakantie (uiteraard niet voordat onze Ierse rode in de fles zit, maar daarover later meer!). Daarna worden alle zeilen bijgezet om deze happening te realiseren.

Of er een mededeling op de website komt is nog niet besloten: het zou zomaar tot ‘Project X’-achtige toestanden kunnen leiden. We willen wel zeker zijn van voldoende natte klets. Daarover hebben we de komende tijd nog intensief overleg met het enige lid van onze raad van commissaris. We kunnen dan ook nog niets anders zeggen dan: hou je mailbox goed in de gaten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*