Hoofdmenu
Recent Comments
Maaike: Goed bezig!! Kan je een paar flesjes bewaren tot ...
peter: Hoi BEER, Van Harte met dit mooie resultaat ! H...
Edwin: Lekker bezig jongens. Het was zeker leuk om een ke...
Categorie├źn

Van de sluier. We kunnen natuurlijk niet al onze geheimen zomaar prijsgeven, maar heel soms kunnen we toch enkele unieke beelden vanuit ons brouwproces met de wereld delen. Dit uiteraard zonder onze zorgvuldig verkregen geheimen prijs te geven.

Het is al weer (veel) te lang geleden dat jullie wat van ons gehoord hebben. Daar kunnen we excuses voor aanbieden, maar daar heeft de buitenwereld ook niet veel aan. Het is veel belangrijker dat we eindelijk weer eens aan de slag gegaan zijn.

Afgelopen vrijdag 14 februari had onze voltallige Raad van Commissaris tijd (op Valentijnsdag!!) om toezicht te houden op het brouwen. Hij was zowaar volledig tevreden. We mochten wat we gemaakt hadden doorzetten naar de volgende mijlpaal: het hevelen. Altijd een kritisch punt, want het gistingsproces is nog niet klaar. Maar…. wat een smaak! Dit wordt weer een topper. We houden jullie op de hoogte!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*